Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Υπό βροχή τα εγκαίνια του αγγέλη Αργύρη στην Πρέβεζα


Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ήπειρος τόπος να ζεις» πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα, την Παρασκευή το βράδυ, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. «Είναι ένας υποψήφιος που πιστεύει στον 'Καλλικράτη', πιστεύει στην αυτοδιοίκηση και μπορεί να βοηθήσει την Ήπειρο να πάει μπροστά» είπε ο κ. Γερουλάνος για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Ηπείρου Βαγγέλη Αργύρη.
Ο κ. Αργύρης, στην ομιλία του μεταξύ άλλων είπε ότι η Πρέβεζα θα διαδραματίσει το δικό της ρόλο σε μια «συντονισμένη αναπτυξιακή δυναμική» ως ισότιμος εταίρος και αυτός ο ρόλος είναι να γίνει πρότυπο της πράσινης ανάπτυξης και του ολοκληρωμένου παραγωγικού ιστού.
Ανέλυσε την προγραμματική θέση για τα προβλήματα του νομού, λέγοντας ότι «Θα δώσουμε τις μάχες για να λύσουμε τα βασικά της προβλήματα, τη σύνδεσή της με τους μεγάλους άξονες, το λιμάνι της, τη βιομηχανική περιοχή, τον Αμβρακικό που χρειάζεται άμεσα μέτρα» και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πρόγραμμα «ΑΝΑΣΑ» και ότι με την επίσημη έγκρισή του και τη διασφάλιση της χρηματοδότησής του είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την προστασία και την ανάπτυξη του Αμβρακικού.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης έκλεισε την ομιλία του εκφράζοντας τη βεβαιότητα για το θετικό αποτέλεσμα στις 7 Νοεμβρίου, ευχαριστώντας παράλληλα τον κ. Γερουλάνο για την παρουσία του, στην πόλη μας. «Δεν είναι προεκλογική φιέστα» είπε ο κ. Αργύρης και πρόσθεσε ότι «αποτελεί άλλο ένα δείγμα ότι την επόμενη ημέρα έχουμε συνομιλητές να συνεισφέρουν στην προσπάθειά μας. Και έχουμε συνομιλητές σε όλους τους χώρους και σε όλα τα επίπεδα που χρειάζεται προκειμένου να υπηρετήσουμε στόχους, αξίες, προτάσεις και ιδέες».Εν τω μεταξύ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Ζηρού, κ. Κώστα Βογιατζή θα παρευρεθεί σήμερα, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Κώστας Αρβανίτης με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Ήπειρος τόπος να ζείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: