Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Με επίκεντρο τον άνθρωπο ο σχεδιασμός από Γ. Παπαλέξη


Την Δευτέρα τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην πλατεία Κιλκίς

Και επίσημα ξεκινάει την Δευτέρα ο προεκλογικός αγώνας του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη, με την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου, που βρίσκεται στην πλατεία Κιλκίς.
Μετά την κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ολοκληρωμένου ψηφοδελτίου, στο οποίο έχουν προστεθεί σημαντικές προσωπικότητες του νέου διευρυμένου Δήμου Αρταίων, όπως και όλων των τοπικών συμβουλίων των τοπικών διαμερισμάτων.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης αναμένεται να δώσει το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός του, ως δημοτική αρχή. Με επίκεντρο τον άνθρωπο θα είναι το στίγμα της πολιτικής αυτής, σύμφωνα με πληροφορίες, μιας και στις προηγούμενες ομιλίες του ο υποψήφιος δήμαρχος έχει κάνει αναφορά σ’ αυτό το θέμα, σημειώνοντας ότι το καλύτερο υλικό που έχει ο συνδυασμός του είναι ο άνθρωπος.
Στόχος η συγκρότηση και λειτουργία του νέου Δήμου, σε μικρό χρονικό διάστημα, απ’ την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, αναμένεται να επισημάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, ο οποίος και στο πρόγραμμά του, αλλά και στην μέχρι τώρα επικοινωνία που έχει με τους πολίτες, έχει επισημάνει αυτή την άποψη και στόχο ταυτόχρονα.
Αναμένεται να γίνει αναφορά σε όλα τα προβλήματα και της πόλης και των χωριών, τα οποία ο συνδυασμός έχει καταγράψει και παρουσιάζει αναλυτικά στο πρόγραμμα που εξέδωσε και περιέχει προτάσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα και της αυτοδιοίκησης και του νέου Δήμου Αρταίων.
Η συγκέντρωση για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη, αναμένεται να είναι μαζική, μιας και αυτά τα μηνύματα φτάνουν και απ’ την πόλη και απ’ τα χωριά του νέου Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: