Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Με εμπειρία και αποτέλεσμα


Την εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση, αλλά και τα αποτελέσματα που μέχρι τώρα έχει φέρει με τις παρεμβάσεις του, αναλύει σε μήνυμα προς όλους τους κατοίκους του νέου Δήμου Ζηρού, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Γιολδάσης.
Χωρίς λεπτομέρειςς, αλλά επικεντρώνοντας στην ουσία, ο υποψήφιος δήμαρχος αναζητεί την συνεννόηση όλων των πολιτών, γιατί έτσι, όπως υποστηρίζει, θα προκύψει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Ολόκληρο το κείμενο του μηνύματος του υποψηφίου δημάρχου Ζηρού Δημήτρη Γιολδάση, είναι το ακόλουθο:
Συνδημότισσες, συνδημότες
Ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» επιθυμώ την ειλικρινή και ουσιαστική επικοινωνία με τον πολίτη, όπως το έπραξα μέχρι τώρα στον Καποδιστριακό Δήμο Φιλιππιάδας. Επιθυμώ τον ουσιαστικό διάλογο με τον πολίτη, όχι με ωραία λόγια, αλλά μπαίνοντας στην ουσία των πραγμάτων και με την κατάθεση σημαντικών στοιχείων, που επιβεβαιώνουν αυτή την διάθεσή μου.
Θα πρέπει λοιπόν να καταθέσω κάποια στοιχεία της προσωπικής μου πορείας, τα οποία θα αποτελέσουν, ως παράδειγμα και παρακαταθήκη, και την δέσμευσή μου για την επόμενη τετραετία.
Στις δημοτικές εκλογές του 2006, όσα ο συνδυασμός μας είχε υποσχεθεί έγιναν πράξη. Και τα μεγάλα θέματα, που τόσες δεκαετίες, βρισκόταν σε τέλμα προχώρησαν. Το ίδιο και τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας, με τα οποία η ενασχόλησή μας ήταν διαρκής.
Ενδεικτικά αναφέρω κάποια απ’ αυτά:

-Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Φιλιππιάδας, ήταν αίτημα δεκαετιών. Ως πρόβλημα αντιμετωπίστηκε και πλέον η πόλη έχει το δικό της Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, το οποίο και την ανάπτυξη προωθεί και τον πολίτη διευκολύνει, στην όποια δραστηριότητά του.
-Η αποχέτευση για την Φιλιππιάδα έχει γίνει πράξη, αν και το έργο επί πολλά χρόνια καρκινοβατούσε, σε άγονες και άχρηστες αντιπαραθέσεις. Η αποχέτευση, είναι έργο που αφορά την ποιότητα ζωής και αυτό μας καθιστά ιδιαίτερα ευτυχείς.
-Η διαχείριση των σκουπιδιών, γίνεται πλέον κατά τον καλύτερο τρόπο και τα προβλήματα, που όλοι γνωρίζουμε δεν υπάρχουν πιά. Χρειάστηκαν πολλές προσπάθειες. Έγιναν… Κι εκείνο που σήμερα είναι στην σκέψη όλων των πολιτών είναι το αποτέλεσμα, που είναι θετικό.

-Η αξιοποίηση του Ζηρού είναι γνωστή. Οι πολλές προσπάθειές μας έπιασαν τόπο. Ο Ζηρός αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς, για την περιβαλλοντική ευαισθησία των μαθητών, κυρίως, αλλά και των πολιτών όλης της χώρας μας.
Θα μπορούσα να κάνω αναφορά και σε εκατοντάδες άλλες παρεμβάσεις μας, οι οποίες με καθιστούν ιδιαίτερα υπερήφανο, για την δράση του συνδυασμού μας. Θα είναι εκ του περισσού, γιατί σ’ αυτή την φάση κι εμένα και όλους τους συνεργάτες μου, περισσότερο μας απασχολεί το πώς ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα συνεννοηθούμε και θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της νέας εποχής και των νέων δεδομένων, που δημιούργησε η διοικητική μεταρρύθμιση.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και στη νέα εποχή θα είμαστε πάντα πρωτοπόροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: