Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

“Όταν απουσιάζει ο πολιτικός λόγος”


«Όταν απουσιάζει ο πολιτικός λόγος, η επανάληψη αναδεικνύει την ένδεια επιχειρημάτων», επισημαίνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός «ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ» του υποψηφίου περιφερειάρχη Βαγγέλη Αργύρη, με την οποία απαντάει στον αντίπαλό του Αλέξανδρο καχριμάνη. Αναφέρει χαρακτηριστικά:
Μετά την κατάρρευση του μύθου του «αποτελεσματικού και ανεξάρτητου Νομάρχη», ο Αλέκος Καχριμάνης και οι υποψήφιοι της παράταξής του μονότονα επαναλαμβάνουν το αίτημα «να παραιτηθεί ο Βαγγέλης Αργύρης από το βουλευτικό αξίωμα»
Η επανάληψη αποδεικνύει την ένδεια επιχειρημάτων, προτάσεων και ιδεών για τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Την ώρα που οι Ηπειρώτες ζητούν από εμάς να χτίσουμε σταθερά θεμέλια για την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία, την ποιότητα ζωής των Ηπειρωτών, ο κ. Καχριμάνης δίνει με σθένος τη μάχη των …αξιωμάτων.
Ο Βαγγέλης Αργύρης δεν βρίσκεται στη Βουλή των Ελλήνων ούτε «κληρονομικώ δικαίω» ούτε κατά παραχώρηση του κ. Καχριμάνη και των συνεργατών του.
Οφείλει τη διαδρομή του στη σχέση εμπιστοσύνης που έχτισε βήμα-βήμα και με αγώνες, με τους πολίτες του Νομού Ιωαννίνων. Σχέση που, σε συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις, ανανεώνεται.
Σ’ αυτούς οφείλει, σ’ αυτούς απευθύνεται, σ’ αυτούς απολογείται ο Βαγγέλης Αργύρης.
Από την πρώτη ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, ο κ. Αργύρης, δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να αφοσιωθεί εξολοκλήρου στον τόπο μας και το νέο θεσμό.
Ανήκει σ’ αυτούς που πιστεύουν στον «Καλλικράτη» και δεν είναι απλά διεκδικητής αξιωμάτων.
Είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί ώστε να αξιοποιηθεί η μεγάλη αλλαγή που γίνεται στη χώρα και που δίνει τη δυνατότητα να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις και να αποφασίζουμε εμείς και μόνο εμείς για τον τόπο μας.
Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχει ενεργά από το Γενάρη του 2011 από όποια θέση του τάξει ο λαός της Ηπείρου.
Δεν αναγνωρίζουμε στον κ. Καχριμάνη το δικαίωμα να απονέμει ή να αφαιρεί ρόλους και αξιώματα. Αυτό το δικαίωμα ανήκει στους πολίτες .Αυτοί θα αποφασίσουν όταν έλθει η ώρα .
Ας κάνει υπομονή ο κ. Καχριμάνης κι ας περιμένει την κρίση τους.
Ως τότε η παράταξή του, «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», ας βρει άλλους τρόπους να …επιβιώσει. Αν μπορεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: