Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αναπτύσσει δυναμική και πάει πολύ καλά


Άλλαξαν τα δεδομένα στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, μετά την αποχώρηση του νυν δημάρχου Νίκου Βασιλάκη, ο οποίος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Το ίδιο έπραξε και ο έτερος υποψήφιος Περικλής Μίγδος, ο οποίος με μακροσκελή ανακοίνωσή του, εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης.
Πλέον η αντιπαράθεση, «έχει έδρα» Τα Μηλιανά απ’ όπου κατάγονται ο νυν δήμαρχος Τετραφυλλίας κ. Γούτζιας και ο κ. Γαλλίκας, που όπως είναι γνωστό έχει αρχίσει πολύ καιρό πριν τον προεκλογικό του αγώνα.
Οι συνθήκες που διαμορφώνονται μετά την αποχώρηση των κ. κ. Βασιλάκη και Μίγδου, δείχνουν να ευνοούν τον Δημήτρη Γαλλίκα, μιας και μέχρι στιγμής, απλοί πολίτες που συζητούσαν το ενδεχόμενο να στηρίξουν τους αποχωρήσαντες δηλώνουν ότι η καλύτερη επιλογή είναι αυτή του κ. Γαλλίκα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με παράγοντες του χώρου, οι οποίοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και τους συνεργάτες του.
Σ’ όλα τα χωριά του νέου Δήμου, ο Δημήτρης Γαλλίκας, έχει κάνει πολλές επισκέψεις και περισσότερες συζητήσεις με τους απλούς πολίτες. Ανέλυσε τους στόχους του για το νέο Δήμο και την απόφασή του να ασχοληθεί με το Δήμο αυτό, καταλήγοντας στην διάθεσή του για προσφορά, ώστε να αποτελέσει ο νέος Δήμος Γ. Καραϊσκάκη σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη, η οποία θα έχει ως προϋπόθεση τον σεβασμό του μοναδικού περιβάλλοντος και την προβολή των μνημείων, που είναι πολλά.
Η επικοινωνία του υποψηφίου δημάρχου Δ. Γαλλίκα, με τους πολίτες έχει ως φόντο την ειλικρίνεια και αποστρέφεται τα μεγάλα λόγια και τις κομματικές αναφορές, οι οποίες σε τόσο μικρές κοινωνίες μπορεί να μην έχουν καμία σημασία.
Απ’ την πλευρά τους όλοι οι Ραδοβυζινοί, στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου βλέπουν έναν άνθρωπο με καλές προθέσεις, αλλά και με δυνατότητες προσφοράς, για να ξεφύγει η περιοχή τους, απ’ την μετριότητα ή και την υπανάπτυξη, που την οδήγησαν οι επιλογές όσων ασχολήθηκαν μέχρι τώρα με τον τόπο.
Αισιόδοξος και με διάθεση προσφοράς ο Δημήτρης Γαλλίκας, έχει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: