Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Έχει λόγους να αισιοδοξεί

Του ΚΩΣΤΑ ΓΚΕΤΣΗ

Ένα μεγάλο αριθμό δημοτικών διαμερισμάτων του νέου Δήμου Αρταίων έχει επισκεφτεί ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης και έχει ήδη τα πρώτα συμπεράσματα της αποδοχής της πρότασής του και του συνδυασμού του.
Η αλλαγή στην νοοτροπία άσκησης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής είναι το ζητούμενο για τους πολίτες και αυτό το διασφαλίζει με κάθε τρόπο, η πρόταση του συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Η πρόταση του Γιάννη Παπαλέξη, για συνεχή και συνεπή διάλογο με τους πολίτες, φαντάζει σήμερα η λύση και η νέα σελίδα στον τρόπο λειτουργίας μιας δημοτικής αρχής και αυτό μπορεί να το διαβεβαιώσει ο υποψήφιος δήμαρχος.
Είναι δίπλα του σημαντικοί άνθρωποι, οι οποίοι έχουν άποψη και πρόταση για όλα τα ζητήματα του Δήμου, αλλά έχουν και την θέληση να επικοινωνούν καθημερινά με τον πολίτη, έτσι ώστε καθημερινά η πολιτική που θα ασκείται και οι επιλογές που θα γίνονται να μην βάζουν τους πολίτες απέναντι, όπως πάρα πολλές φορές μέχρι σήμερα έχει συμβεί, όχι μόνο με την απερχόμενη δημοτική αρχή, αλλά και τις προηγούμενες.
Η άσκηση πολιτικής μέσα από το Δήμο Αρταίων, με επίκεντρο τον άνθρωπο, όπως διακηρύσσει ο Γιάννης Παπαλέξης, θα ανοίξει νέες δράσεις στο Δήμο, για τις οποίες μέχρι σήμερα ούτε συζήτηση δεν έχει γίνει.
Η ανάλογη πρόταση που κατατίθεται σ’ όλες τις συζητήσεις απ΄ τον Γιάννη Παπαλέξη, βρίσκει σύμφωνους τους πολίτες, οι οποίοι την ίδια σκέψη έκαναν πολλές φορές, αλλά όσες φορές κι αν συζήτησαν ανάλογα θέματα δεν βρήκαν ανταπόκριση.
Σ’ ότι αφορά τον τομέα των έργων, ο ίδιος είναι τεχνικός και είναι σίγουρο πως με την τεράστια εμπειρία που έχει σε προγράμματα χρηματοδότησης έργων θα έχει την δυνατότητα να κάνει πολλά πράγματα και να λειτουργήσει υπέρ της πόλης.
Έχει πολλά συγρκιτικά πλεονεκτήματα ο Γιάννης Παπαλέξης.
Έχει και το σημαντικότερο. Είναι νέος, άφθαρτος, με μεγάλες δυνατότητες επικοινωνίας με τον πολίτη και αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι που τον αναβαθμίζουν στην συνείδηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: