Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Νέα θύελλα αντιδράσεων

Μπορεί να μην το θέλει, αλλά με τις κινήσεις του επιμένει να προκαλεί τους νεοδημοκράτες κι αυτοί με την σειρά τους να του γυρίζουν την πλάτη και να έχουν κάθε δικαίωμα να τον… πολεμήσουν στις επικείμενες εκλογές.
Ο λόγος για το δημαρχονομάρχη, που την περασμένη Δευτέρα έστησε στα γραφεία της ΝΔ Άρτας, όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, που με την παρουσία του θα συνεδρίαζαν, για να συντονίσουν τον προεκλογικό αγώνα και να βρουν τρόπους να ξεπεράσουν τα προβλήματα με τον ανεξάρτητο συνδυασμό που δημιουργήθηκε.
Ήταν όλοι εκεί, άλλοι με προθυμία, άλλοι γιατί έτσι έπρεπε να κάνουν κι αυτός ούτε ένα τηλεφώνημα δεν έκανε για να τους ενημερώσει να μην περιμένουν.
Και τι μπορεί να περιμένει τώρα απ’ τα στελέχη του κόμματος, τα οποία είχαν την φιλοτιμία να προχωρήσουν μαζί του, για να μην βγει εκτεθειμένο το κόμμα;
Την οργή όλων των στελεχών, που άλλα θα την εκδηλώσουν με την αδιαφορία και άλλα με φανερή στήριξη του συνδυασμού του Χρήστου Παπάζογλου.
Ακούσαμε συζητήσεις νεοδημοκρατών της Άρτας και όλοι στο ίδιο συμπέρασμα κατέληγαν. «Πάντα έτσι το έβλεπε το κόμμα ο Παπαβασιλείου», έλεγαν. ¨άλλος νεοδημοκράτης μας είπε: «Σιγά μην άφηνε τα κοψίδια στον κάμπο, για να πάει να συζητήσει με τη Νομαρχιακή του κόμματος».
Και πολλά άλλα που δεν γράφονται, αλλά πλέον η ιστορία δεν αφορά τον δημαρχονομάρχη. Αυτός θα ηττηθεί, θα φύγει απ’ την Άρτα και τελείωσε. Οι υπόλοιποι που θα μείνουν εδώ και θα πρέπει να απολογούνται για την ήττα, τι θα κάνουν;
Ένα ερώτημα, το οποίο αν ο απλός νεοδημοκράτης το απαντήσει, θα μπορεί να κάνει και την καλύτερη επιλογή εν όψει εκλογών.
Και παράλληλα, θα πρέπει αυτά τα μηνύματα να φτάσουν και σ’ αυτούς που αποφάσισαν την στήριξη, για να αναλάβουν κι αυτοί την ευθύνη των επιλογών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: